Βασσαράς 18 Αυγούστου – Θάνος Μικρούτσικος και Ρίτα Αντωνοπούλου

antonopoulou_thanos_01b

Οι ιδιαίτερες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου με την Ρίτα Αντωνοπούλου με ένα πιάνο και φωνή ήταν η έκπληξη της χρονιάς σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Με ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια απρόβλεπτα, με τραγούδια αναμενόμενα αλλά «πειραγμένα» από τον συνθέτη, με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου αλλά και άλλων συνθετών, που οι δυο καλλιτέχνες εκτιμούν, (Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, Κραουνάκης κ.α) συνεχίζεται αυτή η πορεία, που εξέπληξε με την επιτυχία της και τον ίδιο τον συνθέτη ο οποίος δήλωσε σε μια συνέντευξή του: «Το απίστευτο είναι ότι από την αρχή φαινόταν ότι ο κόσμος μέσα από την επαφή μας ζητούσε να εμψυχωθεί. Όμως τελικά εμψύχωσε εμάς τους δύο. Και αυτό θα το οφείλω στο κοινό για πάντα».

  Ένας καλλιτεχνικός «μαραθώνιος» για φωνή και πιάνο, ο οποίος λειτουργεί καταλυτικά και απογειώνει το κοινό, απαιτώντας από τους δυο καλλιτέχνες ακρίβεια, πειθαρχία αλλά και αμεσότητα στην σκηνική παρουσία . Όπως επισημαίνει ο Θάνος Μικρούτσικος «μόνο με τη Ρίτα μπορώ να κάνω αυτή τη μουσική πράξη σήμερα, γιατί διαθέτει σπουδαία φωνή για μεγάλο φάσμα τραγουδιών, απίστευτη σκηνική παρουσία, αλλά και την απαραίτητη πειθαρχία που απαιτείται.»

Στο Βασσαρά – 1ο Ορεινό Φεστιβάλ Γη κι Ελευθερία `18 Αυγούστου

One thought on “Βασσαράς 18 Αυγούστου – Θάνος Μικρούτσικος και Ρίτα Αντωνοπούλου

  1. Pingback: 1ο ορεινό φεστιβάλ// τελικό πρόγραμμα | o Βασσαράς στο Κέντρο του Κόσμου

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s