post productions//εξωγήινες χαράξεις

gif

gif222

Το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 12.00, σε  Γεωγραφικό πλάτος φ= 10° 15΄ 30΄΄ και Γεωγραφικό μήκος λ = 010° 15΄ 30΄΄ και σε άγνωστο μέχρις στιγμής  γεωγραφικό στίγμα, εξωγήινα πλάσματα, από πλανήτες του γαλαξία και μη, προσεδαφίστηκαν με τα διαστημόπλοια τους στο φεστιβάλ «γη και ελευθερία».

Με άδεια των Αριανών οι υπόλοιποι εξωγήινοι άρχισαν να χαράζουν, ίχνη στην επικράτεια του πλανήτη Άρη (κομμάτι από ανακυκλωμένο χαρτί). Οι εξωγήινοι απέκλεισαν τη χάραξη γνωστών, γήινων εικόνων και επιδόθηκαν στη δημιουργία καινούργιων, ανέκδοτων μορφών και σχημάτων.

Μη αναγνωρίσιμα αντικείμενα, παράξενοι χάρτες και αλφαβητάρια χαράχτηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Μετά τη χάραξη με μεγάλη ευγένεια οι εξωγήινοι προσπάθησαν να μάθουν στους λίγους εναπομείναντες γήινους γραφή και ανάγνωση αυτών των παράξενων διαλέκτων, που ακόμα οι γήινοι αγνοούμε.

Ευχαριστούμε όλα τα εξωγήινα πλάσματα για την επίσκεψή τους και ελπίζουμε να τα ξαναδούμε σύντομα κοντά μας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ένα διαστημόπλοιο βρίσκεται ακόμα προσαραγμένο στο προαύλιο του σχολείου του Βασσαρά. Το τελευταίο διαστημόπλοιο έχει κινήσει τις υποψίες των αρχών που υποστηρίζουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξωγήινοι κυκλοφορούν ακόμα μεταξύ μας, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν το ορεινό χωριό. Τα μάτια σας δεκατέσσερα!

This slideshow requires JavaScript.

επιμέλεια συναπαντήματος> anthokosmos

open source: αν θες να φτιάξεις τις δικές σου  κινούμενες εικόνες gif…  http://makeagif.com/

3 thoughts on “post productions//εξωγήινες χαράξεις

 1. Τι όμορφα που είναι όταν εισέρχονται στην καθημερινότητα μας εξωγήινα πλάσματα που ελευθερώνουν την δημιουργικότητα τους α-άφοβα, δίνοντάς μας νέες αισθήσεις της πραγματικότητας.
  Σχεδιάζουμε μαζί τους χωρίς συμβάσεις και χωρίς την προσμονή της θέασις μιας γνώριμης τέλειας μορφής που η απουσία της στο αποτέλεσμα μας απογοητεύσει. Το σχέδιό μας είναι μία έκπληξη που, αντί για ένα πραγματικό όνειρο, μας προσφέρει μια ονειρική πραγματικότητα.
  Τα μάτια σας δεκατέσσερα για το επόμενο διαστημόπλοιο. Να περνούσε και από εδώ να με πάρει μαζί με τα χρώματα του για τον Βασσαρά…..
  Να περάσετε τέλεια!!!!

 2. Οι εξωγήινοι είναι πολύ καλά πλάσματα, είμαι σίγουρη ότι θα φροντίσουν στο επόμενο ταξίδι να σε πάρουν μαζί τους…..

 3. “Ξέρεις, όταν καμιά φορά προσπαθώ να σκέφτομαι «σε μηδενική βάση» και να βλέπω τα πράγματα «με παρθένα μάτια» […] σκέφτομαι ότι κατεβαίνει ένας εξωγήινος και μας κοιτάει από ψηλά. Και απορεί. Ένας αγνός εξωγήινος ρε παιδί μου, που θα σκέφτεται με την απλή, κοινή διαγαλαξιακή λογική, απαλλαγμένος από όλα τα κατάλοιπα και τις στρεβλώσεις του είδους μας, του πολιτισμού μας, της κουλτούρας μας, της εποχής μας […]Είναι τεχνική του Μπρεχτ αυτή (γιατί είμαι και σπουδαγμένος), όπου «το παράλογο, ως μόνιμο καθημερινό βίωμα, γίνεται ανίκητο και ο εντοπισμός του αποκτά διαστάσεις πραγματικής επανάστασης» και γι’ αυτό απαιτείται να το βάλεις σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για να αναδείξεις τον παραλογισμό του. Ωραία;”

  Απόσπασμα για τους εξωγήινους από το:
  http://pitsirikos.net/2013/10/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5/
  Μια σκέψη κι ένα υστερόγραφο μεγαλύτερο απο τη σκέψη

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s