Είναι ανίκητη!

vlakeiaΤο πόσο ψεύτικη και ανειλικρινής είναι η “αγάπη” της κλίκας που ταλαιπωρεί το χωριό, αλλά κι εμάς προσωπικά, τα τελευταία χρόνια φαίνεται από την αντίδρασή τους στην ανακοίνωση για το Κοινοτικό.

Αντί να χαρούν, που με την ανακατασκευή του Κτηρίου θα γίνει ένα έργο που θα ομορφύνει το χωριό και την πλατεία “τους”, προσπάθησαν, οι “πατριώτες”, να δημιουργήσουν πρόβλημα, να το απαξιώσουν η και να το αναβάλλουν, (όπως συνέβη την προηγούμενη φορά), γιατί νομίζουν ότι θίγεται το ΕΓΩ τους. Τέτοια είναι η “αγάπη τους για αυτόν τον τόπο”.

Άρπαξαν, (αν δεν προκάλεσαν) “αμέσως το συκοφαντικό δημοσίευμα και το ανέμιζαν”πέρα δώθε σαν έπαθλο στο διαδίκτυο και αλλού”, νομίζοντας ότι μας “κατατρόπωσαν”.

Την πατήσανε, και πάλι, αλλά αντί να ζητήσουν συγγνώμη, μετά την απάντηση της Γ. Μουρίκη – Δ. Μαρνέλλου, “έδειξαν για άλλη μια φορά την μικροπρέπεια και το βαθύ σύμπλεγμα που τους διακρίνει” και όρμηξαν.

Φτάνει πια! Όλοι εσείς οι όψιμοι σωτήρες του Βασαρά σταματήστε να προσπαθείτε να ξανασώσετε το χωριό … “ φώναξε με αγανάκτηση ο Ρυθμός.

Όταν το είδα μ’ έπιασε απελπισία.

Δεν απαντώ, εδώ και ενάμισι χρόνο, στα συνεχή προσβλητικά, για το πρόσωπό μου, δημοσιεύματα και σχόλιά του, γιατί μετά την συνέλευση του Γενάρη του 13 είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν αξίζει ο κόπος. Αυτός, βέβαια συνεχίζει ακάθεκτος και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω τα πράγματα με το όνομά τους.

Για πρώτη και για τελευταία φορά.

Μετά απ αυτό,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Γιατί είναι ανίκητη! (όχι, το ήτα δεν είναι ορθογραφικό λάθος, και δεν μιλώ μόνο για την εμπάθεια).

Γ. Μελέτης

πρόεδρος Βασσαρά

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s