ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Πήραμε και δημοσιεύουμε επιστολή του Τ. Μαλικότση (η του δικηγόρου του – δεν μας διευκρινίστηκε).
Epistoli
Κύριε Μελέτη,

 πρόεδρε του Βασσαρά

Χωρίς  να υπάρχει  εναντίον Σας ,  καθώς δεν ασχολείστε πλέον με την τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε καν υποψία αντιπολιτευτικής διάθεσης  (όπως ισχυρίζεστε συνεχώς  ότι έχω εναντίον Σας) Σας προσκαλώ-προκαλώ σε μια ανοιχτή συζήτηση, με την παρουσία όσων συμπατριωτών μας επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια. Στην συζήτηση αυτή θα Σας παρακαλέσω επιτέλους, να τεκμηριώσετε και να αποδείξετε τα όσα έχετε πει και  γράψει κατά καιρούς για μένα.

Ελπίζω ότι η ευαισθησία Σας σε θέματα ηθικής και η αξιοπρέπειά Σας, θα Σας κάνουν να συμμετάσχετε σε αυτή τη συζήτηση που προτείνω.

Γιατί η αξιοπρέπεια, κύριε Μελέτη, είναι αμφίδρομη. Σημαίνει ότι πρέπει να φέρεται ο καθένας με αυτήν, αλλά και να μην αμφισβητεί χωρίς αποδείξεις και με έμμεσες κατηγορίες, ότι ο άλλος, ακόμη και ο αντίπαλός του, ότι την διαθέτει.  Επιτάσσει μάλιστα, σε περιπτώσεις καταγγελιών εις βάρος του άλλου, οι οποίες μετά από διαλογική και βάσει στοιχείων συζήτηση αποδειχθούν αναληθείς, το να επωμίζεται τις συνέπειες των σφαλμάτων του ο διακινήσας ή και εκκινήσας αυτές τις αναληθείς καταγγελίες. Συνέπειες τις οποίες ελπίζω και προσδοκώ να επέλθουν εις βάρος παντός, μηδέ εμού εξαιρουμένου, μακριά πάντοτε, από υπεροψίες, αυταρχισμό και διάθεση προσωπικής προβολής, διότι αυτά χαρακτηρίζουν μόνον τους ανθρώπους που δεν ενστερνίζονται τα βασικά δημοκρατικά θέσφατα του πολιτικού μας πολιτισμού.

Είμαι στην διάθεση σας και στην διάθεση όσων υιοθετούν τα αναπόδεικτα και απομειωτικά σχόλια που αναφέρονται σε μένα, είτε απευθείας, είτε καλυπτόμενα πίσω από την φωτογραφική περιγραφή μου ως «Ρυθμός» για να κανονίσουμε την ημέρα, την ώρα, τον τόπο και την διάρκεια αυτής της συζήτησης. Ευνόητο είναι, ότι σε περίπτωση που δεν αποδεχθείτε την πρόσκλησή μου αυτή, δεν θα αναμείνω μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα αναλάβω εγώ την πρωτοβουλία οργάνωσης αυτής της συζητήσεως και θα την δημοσιοποιήσω με κάθε διαθέσιμο μέσον.

Με αδιαπραγμάτευτη αξιοπρέπεια,

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου,

Τάκης  Μαλικότσης.

Από την Σύνταξη της Ιστοσελίδας:

Μα γιατί απλώς ανοιχτή συζήτηση με την παρουσία των συμπατριωτών; Γιατί να μη γίνει μια Εθνική Συνδιάσκεψη; Δεν Σας ταιριάζει καλύτερα Κε Μαλικότση;

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s