Ο Βαλιώτης αφαιρεί χρήματα από το Βασσαρά!

Γράφαμε πρίν από ένα χρόνο, ανακοινώνοντας την ανακατασκευή του Κοινοτικού και ξεσηκώνοντας θύελλες …

keramidi_total3του Γ. Μελέτη

24000 Ευρώ για την ανακατασκευή του Κοινοτικού Κτηρίου στο Βασσαρά

April 2, 2014

Μετά από χρόνια εγκατάλειψης, και την επιδιόρθωση της κεντρικής αίθουσας με δικούς μας πόρους,η ανακατασκευή του κοινοτικού κτηρίου μπαίνει στην τελική φάση της.

Προχθές συνεργείο της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου έκανε το αποτύπωμα του κτίσματος, ώστε να νομιμοποιηθεί με βάση την καινούργια νομοθεσία περί αυθαιρέτων.

Θα μου πείτε αυθαίρετο το κρατικό κτίσμα; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το έργο είναι ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και 24.000 ευρώ υπάρχουν, στο λογαριασμό της τ. Κοινότητας Βασσαρά γι αυτό το σκοπό. Μετά την τυπική διαδικασία της έκδοσης άδειας θα προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου.

Την μελέτη για την στέγη που θα γίνει έκανε αφιλοκερδώς ο “συμπατριώτης” αρχιτέκτονας-μηχανικός Δημήτρης Μαρνέλλος με την υποστήριξη του τεχνικού γραφείου του Αραχωβίτη μηχανικού και φίλου Βασίλη Βουκίδη.

Ένα Χρόνο μετά,

  όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο αλλά ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αντίγραφό της παραθέτουμε πιο κάτω και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 21-4-2015, αφαιρεί € 2.639,99 από τα χρήματα που είχαμε εξασφαλίσει (από την Διοίκηση Αργειτάκου – για να είμαστε δίκαιοι) για την “Βελτίωση -διαμόρφωση Κοινοτικού Καταστήματος τ.κ. Βασσαρά” για να κάνει έργο κάπου αλλού.

Για να διαβάστε την απόφαση πατήστε τον σύνδεσμο: Koinotiko-Afairesi7Υ0ΛΩ1Ν-Μ8Ο

  Είναι ντροπή που το κάνει αυτό στο Βασσαρά και μάλιστα με τα χρήματα του Κοινοτικού. Είναι ντροπή γιατί το Κοινοτικό κτίριο Βασσαρά έγινε αχούρι, από την δική του αδιαφορία, την δωδεκαετία που ήταν Δήμαρχος Οινούντος (γεγονός αδιαμφισβήτητο που κάθε Βασσαραίος το ξέρει) κι αν είχε στοιχειώδη σεβασμό για το χωριό, θα έπαιρνε τα χρήματα που χρειαζόταν από κάπου αλλού και όχι από το συγκεκριμένο έργο.

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ!.

keramidi_total2  ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

 

Koinotiko-Afairesi7Υ0ΛΩ1Ν-Μ8Ο

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s